پرشین یو

» آموزش درست کردن تارت انبه

آموزش درست کردن تارت انبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۴

تمام مواد تارت را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این کار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را ۱۵ دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.
530920_974
مواد لازم برای خمیر تارت:

  •    آرد: ۲۵۰ گرم
  •    کره: ۱۶۰ گرم
  •    پودر شکر: ۸۰ گرم
  •    آب: ۲ قاشق غذاخوری
  •    وانیل: یک‌سوم قاشق چای‌خوری
  •    پودر بادام: ۶۰ گرم
  •    زرده تخم‌مرغ: یک عدد

مواد لازم برای داخل تارت:

  •    کرم پاتی سیر: ۳۰۰ گرم
  •    کمپوت انبه: دو قوطی

روش تهیه:

۱٫ تمام مواد تارت را داخل کاسه‌ای گود ریخته و همه را با هم چنگ می‌زنیم تا خمیر شوند. این کار را می‌توانیم با چرخ خمیرزن همزن برقی نیز انجام دهیم. خمیر حاصل را ۱۵ دقیقه در نایلون کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.۲٫ حالا خمیر را به قطر ۴ میلی‌متر در ظرف یا قالب مخصوص تارت پهن می‌کنیم و روی آن را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم و روی کاغذ را لوبیا قرمز می ریزیم سپس قالب را به مدت ۴۰ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، قرار داده و می‌پزیم. کمپوت‌ها را داخل صافی می‌ریزیم تا شهد آنها برود. پس از خنک شدن تارت، مقداری از کرم را برای تزئین کنار می‌گذاریم.

۳٫ نصف انبه‌ها را با کرم مخلوط کرده و روی آن می‌ریزیم و بقیه را ورقه ورقه بریده و به شکل گل روی تارت می‌چینیم و اطراف آنها را با کرم پاتی سیر که در قیف ریخته‌ایم، فرم می‌دهیم. من برای این کار از ماسوره شماره ۱۲۳ استفاده کرده‌ام.

بیوگرافی نویسنده

مشاهده تمامی 267 پست

مطالب مشابه

ارسال دیدگاه

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.


برچسب ها